Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

25.08.2021

RENOMIA posiluje na Jadranu

Česká makléřská společnost RENOMIA, jež je členem Italsko-české komory, pokračuje ve svých podnikových akvizicích a posiluje na východním břehu Jadranského moře.

Nejvýznamnější česká makléřská společnost oznámila, že získala 30 procent kapitálu nejdůležitějšího chorvatského makléře Fortius. To české společnosti umožní posílit na chorvatském trhu a vstoupit na trhy v Slovinsku a Bosně a Hercegovině. „Mám radost, že se nám i v době pandemie daří naplňovat naši vizi být předním pojišťovacím makléřem v regionu střední a východní Evropy a zajišťovat pro klienty nejlepší mezinárodní služby,“ uvedla ředitelka RENOMIe Jiřina Nepalová.

Po akvizici je RENOMIA přítomná v deseti zemích střední a východní Evropy s 2500 zaměstnanců a spolupracovníků. Společnost ale plánuje další expanzi. „Očekávám, že v příštím roce přibudou v rámci skupiny další dvě země. Budeme pokračovat v dalších investicích do rozvoje, vzdělávání, sdílení know-how, technologií,“ prohlásil managing partner pro mezinárodní rozvoj Pavel Nepala.

RENOMIA je také součástí mezinárodní sítě Gallagher, která vlastní 29 procent kapitálu české společnosti. Většinu podílů však drží zakladatelská rodina Nepalů.

Zdroj a zdroj foto: www.renomia.cz

Loading…