Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

25.05.2018

Renomia se zařadila mezi nejlepší pojišťovací makléře v ČR

Společnost Renomia, člen Italsko-české komory, i nadále patří mezi nejlepší pojišťovací makléře v České republice. Potvrzují to výsledky letošního ročníku soutěže Pojišťovna roku, kterou pořádá Česká asociace pojišťoven, Asociace český pojišťovacích makléřů a webu opojištení.cz

V soutěžní kategorii Pojišťovací makléř roku se Renomia umístila na druhém místě. Dobré umístění není však překvapením: Renomia se objevuje v nejlepší pětce od roku 2011, kdy byla soutěžní kategorie zavedena, a třikrát v soutěži zvítězila. „Sérii našich úspěchů v této soutěži si velmi vážím, protože naše kvality oceňují přímo odborníci z řad pojišťoven“, uvedla zakladatelka a ředitelka společnosti Jiřina Nepalová, která dodala: „Renomia je špičkovým partnerem v oblasti risk managementu a pojištění pro všechny podnikatele nejen u nás, ale i v zahraničí“.

V anketě, která probíhala pod záštitou guvernéra České národní banky Jiřího Rusnoka, zabodovala i Česká pojišťovna, která patří do Generali CEE Holdingu, člena Italsko-české komory. Česká pojišťovna se umístila v nejlepší pětce v kategoriích  Pojištění průmyslu a podnikatelů, Pojištění občanů a Autopojištění.

Zdroj: https://www.renomia.cz

Zdroj fotografie: Renomia

Loading…