Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

01.06.2017

Řetězec Naturhouse zvítězil v druhém ročníku soutěže Franchisa roku

Ve středu 31. května byly vyhlášeny výsledky druhého ročníku soutěže Franchisa roku, kterou pořádá Česká asociace franchisingu, člen Italsko-české komory.

V letošním roce v soutěži uspěla síť výživových poraden Naturhouse. „Ocenění v kategorii Franchisor roku jsme skutečně nečekali a velmi nás těší,” okomentoval výsledek Jan Gonda, master franšízant Naturhouse a předseda České asociace franchisingu. Naturhouse zvítězila také v kategorii Skokan roku, díky 25 nově otevřeným centrům v loňském roce. „Dosáhli jsme tak 90 poboček a více než 150 000 spokojených klientů. Tolik otevřených poboček je i známka kvality, protože mnoho nových franšízantů se rekrutuje z řad našich zaměstnanců i spokojených klientů,“ dodal Gonda.

Druhé místo si v hlavní soutěžní kategorii připsala síť realitních kanceláří a makléřů Centrury 21 a třetí místo obsadil gastronomický řetězec Mr. Kebab. Celkově měla porota v hlavní kategorii soutěže na výběr mezi osmi franchisingovými řetězci, jež se dostaly do finále. Do poroty zasedl také generální tajemník Italsko-české obchodní a průmyslové komory Matteo Mariani.

 

Zdroj: www.franchisa-roku.cz

Zdroj fotografie: Česká asociace franchisingu

Loading…