Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

31.05.2024

Roberto Brazzale získal ocenění za inovaci v italské gastronomii

Roberto Brazzale, prezident mezinárodní skupiny Brazzale, člen Komory, obdržel ocenění za odvahu a inovaci v oblasti surovin od italského gastronomického portálu ilGusto.it, který spadá pod přední vydavatelskou skupinu Gedi.

“Ocenění za odvahu říkat a dělat nepříjemné věci, pokud tyto věci přispívají k růstu světa kolem nás,“ zdůvodnil udělení ceny Brazzalemu šéfredaktor portálu Luca Ferrua. Prezident mlékárenské skupiny byl nominován také v kategorii Vizionáři italského potravinářství a vinařství.

Roberto Brazzale se již řadu let hlásí k náklonosti k inovacím a k rozhodnutí své rodinné skupiny zahájit na Moravě výrobu tvrdých sýrů typu grana, čímž se vydal proti korporativní logice konsorcií na ochranu původu. “Jaký smysl by mělo vyrábět suroviny stále stejným způsobem, na stejných místech, podle stejných receptur, když se všude kolem všechno báječně mění a existuje nekonečné množství příležitostí k vývoji,” řekl Brazzale při přebírání ocenění.

Fonte e fonte fotografia: https://www.brazzale.com/il-gusto-awards-a-roberto-brazzale-il-premio-speciale-per-il-coraggio-e-linnovazione-delle-materie-prime/

 

Loading…