Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

05.12.2017

School of Business univerzity Prague College pořádala konferenci o nových standardech v účetnictví

Mezinárodní univerzita Prague College, jež je členem Italsko-české obchodní a průmyslové komory pořádala v pátek 1. prosince konferenci s názvem  Setting New Standards In Accountancy. Konference proběhla v sídle Italsko-české komory.

Obsah konference se zaměřil především na nové etické standardy ve vedení účetnictví podniků. Na konferenci vystoupili pedagogové univerzity Prague College i externí panelisté z řad organizací Grafton, ACCA a CIMA. „Konference byla výbornou příležitostí pro představení certifikátů ACCA a CIMA, jež se zaměřují na účetnictví i management. V obou případech se jedná o velice prestižní certifikáty, které je možné získat v průběhu bakalářského a magisterského studia, či po ukončení studijního cyklu“, popisuje Stefano Cavagnetto, ředitel School of Business univerzity Prague College.

Zhruba před rokem univerzita Prague College získala akreditaci pro vedení kurzů a pro vydávání osvědčení ACCA. Od září 2018 se pak tato možnost rozšíří i na certifikáty CIMA. „Trvání kurzů se odvíjí od počtu složených zkoušek. Naše škola nabízí podnětné prostředí a všechny kurzy jsou vedeny v angličtině členy našeho mezinárodního pedagogického sboru“, dodává Dr. Cavagnetto. Certifikáty jsou uznávané na celém světě a tvoří významné doplnění ve vzdělání profesionálů působících ve vedení účetnictví a managementu firem.

 

Zdroj: Praguee College

Zdroj fotografie: Prague College

Loading…