Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

07.03.2024

Scrigno Group oslavil 10 let v České republice s výstavou „Scrigno Showcase“

Scrigno Group, člen CAMIC, lídr v oblasti designu a výrobě inovativních otevíracích systémů, oslavil 10 let přítomnosti na trhu v České republice s výstavou Scrigno Showcase v Barokní kapli Italského kulturního institutu v Praze.

Akce, organizovaná ve spolupráci s Italsko-českou obchodní komorou, zahrnovala interaktivní ukázku výrobků Scrigno v prostorách IKI, jež mohli zhodnotit nebo vyzkoušet především zástupci z řad odborníků, architektů a designérů interiérů. Skupina působí prostřednictvím tří různých obchodních jednotek: Scrigno, lídr ve výrobě obvodových rámů, dveří a bezpečnostních dveří; Master, aktivní v oblasti výroby pancéřovaných dveří a bezpečnostních uzávěrů; CCE, specializovaná na výrobu technických těsnění pro okna a bezpečnostních zařízení pro automatické otvírání. Po "Showcase" se hosté přesunuli do sálu Barokní kaple, kde byli přivítáni Country managerem Scrigno, Giancarlem Bertacchinim, následovaly projevy Italského velvyslance J.E. Maura Marsiliho, předsedy CAMIC Danila Manghiho a obchodního ředitele Scrigno, Roberta Caputa.

Po této části programu si hosté mohli vychutnat výběrovou tříchodovou večeři připravenou restaurací La Cucina, po níž následovalo působivé vystoupení houslového dua Femme2Fatale. Slavnostní večer pak uzavřel Giancarlo Bertacchini, který vřele poděkoval všem přítomným. Pro příjemné zakončení si hosté odnesli od společnosti Scrigno malý symbolický dárek.

 

Zdroj: CAMIC

Foto: Adam & Costey

Loading…