Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

21.10.2020

Skupina Generali zavede práci na dálku pro všechny své zaměstnance

Italská pojišťovací skupina Generali zavede práci na dálku pro všechny své zaměstnance. Těch je na celém světě 72.000. V rozhovoru s deníkem Corriere della Sera to uvedla Monica Possa, vedoucí personálního oddělení pojišťovací skupiny.

Generali začala zavádět práci na dálku od roku 2018. „V Itálii ale bylo její využití velice omezené,“ přiznává Possa. Epidemie covidu-19 pojišťovací skupinu přiměla k rozsáhlejšímu využití tohoto prostředku. „V kancelářích zůstalo jen pár zaměstnanců, již mají na starost IT podporu, logistiku, chod kanceláří a bezpečnost,“ dodala Possa. Podle ní manažeři nezaznamenali po přechodu na práci na dálku u většiny zaměstnanců pokles produktivity.

Práce na dálku zůstane podle vedoucí personalistiky součástí organizace práce, až pomine epidemie nového koronaviru. Zaměstnanci budu docházet do kanceláře jen část týdne. Possa ale nepředpokládá, že by to vedlo k výraznému snížení plochy kanceláří a k úsporám na nájmech. „Uvolněné prostory využijeme pro kreativitu, setkávání s kolegy či schůzky s klienty,“ dodala. Kancelář bude mít i nadále klíčovou roli v budování týmů či pracovních vztahů či vzdělávání.

 

Zdroj: https://www.corriere.it

Zdroj fotografie: Generali

Loading…