Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

21.10.2021

Skupina Lu-Ve obdržela ocenění za svojí ekologickou udržitelnost

Italská skupina Lu-Ve, jež patří k významným výrobcům technologií pro chlazení, dostala významné ocenění v oblasti ekologické udržitelnosti. Součástí skupiny je také společnost H.T.S., jež je členem Italsko-české komory.

Skupina dostala bronzovou medaili od ratingové společnost EcoVadis, která hodnotí 21 indikátorů, a to včetně emisí, spotřeby energií či zdraví zaměstnanců. Skupina se například zařadila do pětiny firem s nejvíce udržitelnými dodávkami. „Na hodnocení společnosti EcoVadis jsme hrdí, protože tento rating udržitelnosti znovu prokazuje snahu skupiny Lu-Ve dosáhnout, co nejvíce udržitelných cílů,“ uvedl jednatel koncernu Matteo Liberali.

Pro skupinu se však nejedná o jediné ocenění, které letos získala v oblasti ekologické šetrnosti. Koncern se zařadil do žebříčku 150 nejšetrnějších firem, který vypracovala německá společnost Statista GmbH. Společnost také figuruje na čtvrtém místě v kategorii strojírenského průmyslu v hodnocení 200 Green Stars d’Italia – Nejšetrnější firmy v Itálii.

Zdroj a zdroj fotografie: exchangers.luvegroup.com

Loading…