Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

28.01.2019

Skupina LU-VE posiluje na mezinárodních trzích

Italská skupina LU-VE i nadále posiluje svou pozici na mezinárodních trzích. Skupina má v ČR dceřinou společnost Heat Transfer System, jež je členem Italsko-české komory.

V lednu italská skupina oznámila, že dokončuje akvizici divize Air konkurenční společnosti Alfa Laval. Tato divize, jež se stane součástí skupiny LU-VE, má příjmy v hodnotě zhruba 100 milionů eur a zaměstnává na 400 osob. Její aktivity se zaměřují na výrobu výměníků tepla pro průmyslové a skladové klimatizace. Hodnota transakce se pohybuje kolem 66 milionů eur.

Skrze akvizici se skupina LU-VE stane třetím největším světovým výrobcem výměníků tepla pro průmyslová a logistická centra. „Tato akvizice přesně zapadá do strategie růstu a kvality skupiny LU-VE,“ říká její předseda představenstva, Iginio Liberali. „Očekáváme synergie v oblastech výzkumu a vývoje, pokrytí mezinárodních trhů, využití předních výrobních technologií v oblastech skladové a logistické klimatizace, výrobě velkých klimatizačních prvků a chlazení při výrobě energie. Dalším smyslem této operace je udržet v Itálii vývoj a výzkum a výroby technologicky nejnáročnějších řešení“. Skupina má své dceřiné společnosti a výrobní závody také v dalších zemích světa, například v Polsku a Číně.

 

Zdroj: www.luve.it

Zdroj fotografie: HTS

Loading…