Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

11.03.2019

Skupina LU-VE představila novou technologii 4.0 pro výtahy

Skupina LU-VE, jež je členem Italsko-české komory, představila nové technologické řešení 4.0 pro výtahy. Řešení je chráněno patentem v Itálii a uchází se o patent na celoevropské úrovni.

Nové technologické řešení Gateway - The IoT Mirror for Lift Cars bylo vyvinuto společností TGD, jež je součástí skupiny. Nové řešení počítá s nahrazením zrcadel, jež jsou obvykle umístěná ve výtahu, budou nahrazena multifunkčními monitory. Nové technologické řešení je odvozením jiné patentu firmy TGD týkajícího se dveří chladících boxů. „Vyhlídky jsou samozřejmě zajímavé, a to jak z ekonomického hlediska, jelikož pro nás se jednalo o malou investici s možným vysokým potenciálem, tak z technologického hlediska, protože tato technologie může najít i další využití," uvedl člen představenstva skupiny Fabio Liberali.

První zrcadla – monitory byla dodána italsko-německé skupině Wittur, jež se specializuje ve výrobě součástek pro výtahy. První Gateway byl již instalován v prestižním hotely v toskánském Montecatini. „Hotel tak může prezentovat, například, menu snídaně, čas happy houfu na baru či organizované akce," dodal Liberali.

 

Zdroj: www.industriaitaliana.it

Zdroj fotografie: Lu-Ve

Loading…