Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

12.02.2024

Skupina Radici představila svůj plán ESG From Earth To Earth

Skupina Radici, evropský lídr v odvětví netkaných textilií, představila na začátku února svůj plán sociální a ekologické udržitelnosti From Earth To Earth. Skupina je v České republice přítomna prostřednictvím své dceřiné společnosti Logit, která je členem Italsko-české komory.

“Plán představuje další důležitý krok na cestě udržitelnosti, kterou se skupina Radici vydala před několika lety, a kromě toho, že nás činí odolnějšími a konkurenceschopnějšími, představuje etický závazek, který jsme si stanovili dříve než ostatní,” uvedl prezident skupiny Angelo Radici. Dokument také stanovuje některé konkrétní cíle, jako je snížení celkových přímých emisí skleníkových plynů o 80 % do roku 2030 ve srovnání s rokem 2011, zvýšení podílu obnovitelných zdrojů energie o pětinu nebo větší důraz na správné hospodaření s vodou.

Skupina Radici má přibližně 3 000 zaměstnanců v Itálii a dalších zemích Evropy, Ameriky a Asie a její obrat činí přibližně 1,5 miliardy eur. Nový plán odpovědnosti povede podle vedení firmy k větším investicím do výzkumu a vývoje a do kvality produkce a výrobků.

Zdroj a zdroj fotografie: https://www.radicigroup.com/it/news-media/news/from-earth-to-earth-la-roadmap-di-radicigroup-per-un-futuro-sostenibile-76139

 

Loading…