Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

22.07.2021

Skupina Tecnocap chce růst v Indii

Italská skupina Tecnocap, jejíž česká dceřiná společnost je členem Italsko-české komory, pokračuje ve své expanzi na zahraničních trzích. Skupina patří mezi světové lídry ve výrobě kovových uzávěrů a dalších druhů kovových obalů.

Díky investici ve výši 2,7 milionu eur Tecnocap vytvoří v Indii joint venture. „Vstup na trhy v Indii a na Dálném východě představuje další významný krok naší strategie růst v zahraničí,“ uvedl CEO skupiny z italské Kampánie Michelangelo Morlicchio. Díky investici Tecnocap vybuduje v Indii nový výrobní závod, který pokryje potřeby indického trhu a později i dalších okolních zemí.

Investice je realizovaná ve spolupráci s italskou státní finanční agenturou Sace-Simest, která i nadále podporuje růst skupiny v zahraničí. „Tecnocap je ukázkovou firmou z Kampánie, světovým lídrem ve výrobě kovových obalů, který odjakživa investuje do výzkumu a vývoje, udržitelnosti výroby a růstu na zahraničních trzích,“ uvedl jednatel Simestu, Mauro Alfonso. Podle něj současná doba představuje příležitost pro firmy, „jež mají zájem posílit svou pozici v zahraničí skrze silnější akviziční politiku“.

Zdroj: www.sace.it

Zdroj fotografie: Tecnocap

Loading…