Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

01.02.2017

Spielberk Office Centre otevřel hotel Marriott

Spilberk Office Centre, největší administrativní komplex v Brně, má k dispozici svůj vlastní čtyřhvězdičkový hotel. V komplexu se nově nachází hotel Courtyard by Marriott Brno.

Hotel má k dispozici přes dvě stě pokojů a několik konferenčních sálů. Největší ze sálů může při tom hostit až čtyři stovky účastníků. V hotelu se nachází také fitness centrum a restaurace se 150 míst k sezení. „Vysoce kvalitní business služby a významné infrastruktury pro pořádání konferencí nového hotelu Courtyard by Marriott činí Brno ještě více atraktivní destinaci pro high-tech business,“ uvedl Remon Vos, předseda představenstva společnosti CTP, které komplex patří.

V současnosti se v Spielberk Office Centre nachází kanceláře zhruba čtyřiceti společností, jež podnikají v bankovním a finančním sektoru, v IT službách, v projektových a stavebních službách či v právním odvětví. Firmy sídlící v komplexu zaměstnávají zhruba šest tisíc osob. Společnost CTP, která patří mezi největší průmyslové developery ve střední Evropě, investovala do Spieberk Office Centre zhruba dvě stě milionů eur.

 

Zdroj fotografií: CTP

Loading…