Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

04.10.2017

Společnost Imperial Karlovy Vary oslavila 25 let od svého založení novým logem

Společnost Imperial Karlovy Vary, které v českém lázeňském městě patří známý hotel Imperial, slaví 25 let od svého založení.

U příležitosti tohoto významného výročí, se společnost, která je také členem Italsko-české komory, rozhodla zásadně obnovit grafický styl svého loga. “Aktuální trendy nejenom v propagaci se neustále mění, proto jsme z návrhů vybrali velmi nadčasovou a srozumitelnou variantu, která svým vzhledem splňuje požadavky moderního designu,” vysvětluje novou podobu loga Petr Milský, ředitel Sales & Marketing společnosti.

Společnost Imperial Karlovy Vary dnes patří k nejvýraznějším firmám v českém lázeňském odvětví. Kromě hotelu Imperial v Karlových Varech provozuje také hotely Sanssouci a Švýcarský dvůr. “Do Karlových Varů se jezdí lidé léčit, ale i rekreovat. Je pro nás důležité, abychom jim poskytli přesně ty služby, které požadují. Proto v našich hotelech najdete tým odborníků – lékařů, fyzioterapeutů, ale třeba i výživových poradců, který je připraven pobyt hostům doslova ušít na míru,” popisuje služby společnosti Petr Milský. O vysoké kvalitě služeb svědčí i fakt, že se společností nedávno navázal spolupráci Český olympijský výbor. “Jsem upřímně rád, že i čeští olympionici začali užívat našich služeb,” dodáváPetr Milský.

Zdroj: Camic

Zdroj fotografie: Imperial Karlovy Vary

Loading…