Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

22.11.2017

Společnost Trafil Czech oslavila deset let aktivit v České republice

Společnost Trafil Czech, člen Italsko-české komory, oslavil ve čtvrtek 16. listopadu svých prvních deset let aktivit v České republice setkáním se svými dodavateli a partnery.

Akce se zúčastnily špičky italské skupiny Lucefin, do které Trafil Czech patří, a sice prezident skupiny Luigi Buzzi, exekutivní ředitel Alberto Berlinghieri a marketingový ředitel Massimo Sperto. Byli přítomní také významní představitelé veřených institucích jako italský velvyslanecAldo Amati, náměstek ministra průmyslu a obchodu Jiří Koliba a náměstek ministra obrany Tomáš Kuchta.

Velice spokojený s akcí a odezvou hostů byl generální ředitel společnosti Trafil Czech Gianfranco Pinciroli. „Všichni hosté nás pochválili za dobře vedený a rostoucí podnik. I prezident naší skupiny, Luigi Buzzi, byl mimořádně spokojený s prací, kterou jsme odvedli za posledních deset let v našem závodě v Kladně, který je klíčový pro přítomnost skupiny Lucefin na trzích střední a východní Evropy“, uvedl Gianfranco Pinciroli.

Zástupci skupiny Lucefin podtrhli strategický význam společnosti Trafil Czech v rámci skupiny. “Jsme jen na začátku této cesty, a chceme v ní pokračovat”, řekl Luigi Buzzi, který podtrhl také investice skupiny do technologického vybavení firmy. Proto veškeré zisky české společnosti budou znovu investovány zpět do firmy. „V příštích deseti letech chceme zdvojnásobit naši výrobu“, potvrdil generální ředitel Pinciroli.

Skupina Lucefin se zrodila v roce 1973 a dnes sídlí v Esine (Brescia). Skupina se specializuje na zpracovávání ocele za studena. V této oblasti se specializuje také společnost Trafil Czech a její výrobní závod v Kladně, který je jediným závodem skupiny mimo Itálii.

 

Zdroj: Camic

Zdroj Fotografie: Camic

Více podrobností o společnosti Trafil Czech v rozhovoru s generálním ředitelem společnosti, Gianfrancem Pincirolim:www.camic.cz

Loading…