Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

28.06.2016

Summer Party Camic 15 years!

Italsko-česká obchodní a průmyslová komora věnuje letošní ročník své Summer Party patnáctému výročí svého založení. Summer Party proběhne již za dva týdny, ve středu 13. července od 18,30 hodin.

Poté, co tradiční letní slavnost Komory probíhala na Malé Straně, letos se Summer Party přesune na druhý břeh Vltavy. Akce se totiž uskuteční v prostorech Art Restaurant Mánes, který zaručí nádherný výhled na levý vltavský břeh, na Malou Stranu a Pražský Hrad. Pomalý západ slunce poskytne večeru nezaměnitelnou atmosféru. Oslava bude probíhat v prostorech, jež jsou symbolem pražské moderny: výstavní komplex spolku Mánes z roku 1930 je jedním z vrcholných příkladů českého funkcionalismu a jeho charakteristickým prvkem je stavba na betonových pylonech na pobřeží Vltavy. Nedávno byly prostory velice citlivě opraveny, díky čemuž se stavbě navrátila její elegance a krása.

Během večera nebude chybět zajímavý program a živá hudba. Italsko-česká komora se rozhodla zpřístupnit svou akci i dalším podnikatelským asociacím a  se svými členy se zúčastní Hispánsko-česká obchodní komora, Obchodní komora Švýcarsko – Česká republika a Kanadská obchodní komora. Mediálním partnerem akce je pak lifestylový a módní časopis Grade.

Summer Party se uskuteční ve středu 13. července od 18,30 v Art Restaurant Mánes, Masarykovo nábřeží 250/1, Praha-1.

Summer Party Camic

Zdroj fotografie: www.manesrestaurant.cz

Loading…