Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

07.02.2016

Třetí a poslední LaFerrari určená na český trh prodána

V únoru bude předán třetí a poslední exemplář limitované série LaFerrari určený na český trh. Informovala o tom Scuderia Praha, jediný autorizovaný prodejce vozů Ferrari v ČR.

Poslední exemplář této exkluzivní série, v rámci které bude vyrobeno jen 499 vozů, si přisoudil pražský advokát Robert Pergl, který je menšinovým akcionářem samotné Scuderia Praha. Vozy LaFerrari jsou jedinečné tím, že v jejich konstrukci byly použity technologické prvky využívané v závodních vozech F1.

Výběr budoucích vlastníků vozů této limitované série je ze strany Ferrari velice pečlivý a náročný. “Automobilka chce mít jistotu, že jste ten pravý koncový zákazník, ne nějaký překupník či kšeftař,” vysvětluje advokát Pergl, “V první řadě musíte vlastnit minimálně pět vozů z modelových řad Ferrari, mít dlouholeté vazby k automobilce jako její oddaný a loajální zákazník. Teprve potom získáte možnost se vůbec zapsat na výběrovou listinu. Tu poté posuzuje samotné Ferrari. Vybírá si, hledí na vaši historii, kdo jste, jaký máte vztah k Ferrari a jak dlouho”.

Rok tedy začíná pro Scuderia Praha úspěšně, poté co v minulém roce zaregistrovala silný růst prodejů vozů značek Ferrari a také Maserati.

 

Zdroj: financninoviny.cz

Zdroj fotografie: Scuderia Praha

Loading…