Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

15.06.2017

Tým Italsko-české komory se zúčastnil běžeckého závodu Total Chambers Cup

Tým zaměstnanců Italsko-české obchodní a průmyslové komory se ve čtvrtek 15. června zúčastnil běžeckého závodu Total Chambers Cup.

Závod proběhl v rámci dvoudenní O2 Pražské štafety 4x5, kterou pořádala společnost Prague International Marathon (PIM), člen Italsko-české komory. Přípravě a závodu Total Chamber Cup se zúčastnily také další zahraniční hospodářské komory v ČR i domácí Hospodářská komora ČR.

Druhý ročník O2 Pražské štafety proběhl v pražském parku Stromovka a to dva dny za sebou, ve středu 14. a ve čtvrtek 15. června. Štafetový běh se stal oblíbeným team buildingovým nástrojem, jak ukazuje účast stovek firemních družstev. „Štafeta pro nás není klasickým závodem, spíš naopak,” uvedl k závodu předseda PIM Carlo Capalbo. “Čas se samozřejmě měří, ale o výhru tu až tolik nejde. Chceme, aby si party kamarádů kolegů nebo příbuzných užily pohodový den vyplněný sportem a přitom si mohli udělat malý piknik, poslechnout si kapely a zkrátka být spolu,” dodal.

Ve středu proběhly závody Diplomatic Cup, kterého se zúčastnilo 27 družstev z řad zaměstnanců zahraničních diplomatických misí v ČR a českého Ministerstva zahraničních věcí, a Yellow Ribbon Run, jež se zaměřuje na integraci do společnosti propuštěných vězňů. Tohoto závodu se zúčastnil i ministr spravedlnosti Robert Pelikán.

Zdroj: www.runczech.com

Zdroj fotografie: Camic

Loading…