Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

23.07.2020

UniCredit je nejlepší bankou ve střední a východní Evropě, ČSOB v České republice

Prestižní soutěž Euromoney Awards for Excellence letos zaznamenala úspěch skupiny UniCredit a ČSOB, jež jsou obě členy Italsko-české komory. Ocenění jsou udělována na základě ekonomických výsledků a schopnosti banky reagovat na proměňující se podmínky na trhu.

Skupina UniCredit dostala ocenění nejlepší banky ve střední a východní Evropě a uspěla jako nejlepší banka také na některých významných trzích, například v Rakousku a Německu. „Být oceněni od Euromoney jako nejlepší banka na těchto trzích je jasným důkazem obrovského nasazení ze strany našich týmů a našeho neustálého úsilí na podporu klientů v celé skupině,“ uvedl Jean Pierre Mustier, CEO skupiny UniCredit.

Cenu za nejlepší banku v České republice pak dostala, po jedenácté, ČSOB. „Získané ocenění je v prvé řadě odměna za nesmírné nasazení a obětavost našich zaměstnanců v období nejvíce poznamenané Covid-19. I v době nouzového stavu jsme dokázali zachovat pobočkovou síť v provozu a těžili z investic do technologií a digitalizace,” komentuje John Hollows, generální ředitel banky.

 

Zdroj a fotografie: Euromoney

Loading…