Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

21.11.2016

Unique Business Zone, nová B2B platforma pro módu a design

Ve čtvrtek 6. a v pátek 7. října proběhla v Praze akce Unique Business Zone, nová B2B platforma pro módu a design. Akci pořádala agentura Unique One models&events pod záštitou Italského velvyslanectví v Praze, Velvyslanectví Spojeného království v Praze, Italsko-české obchodní a průmyslové komory a Britské obchodní komory v Praze.

Unique Business Zone, jež proběhla v Kaiserštejnském paláci, představovala významnou příležitost pro setkání módních značek a návrhářů se světem businessu. „Event propojil svět módy, umění a designu se světem byznysu. Unique Business Zone nabídla ideální prostředí pro setkání hostů z různých segmentů. Mezi hosty obchodních komor patřili primárně hosté z businessu a my jsme zvali hosty z řad módních návrhářů a osobností showbusinessu,“ uvedla Karolína Bosáková, managing director společnosti Unique One models&events.

V průběhu akce proběhly workshope, semináře a přehlídky. Zásadní část Unique Business Zone proběhla ale na sociálních sítích se zaměřením na business klientelu. Díky kampani bylo dosaženo 38300 uživatelů facebooku. “Většina luxusních módních značek se zaměřuje na omlazení svých zákazníků. Facebook je ideálním komunikačním nástrojem pro oslovení cílové skupiny mezi 18 - 25 lety,” vysvětlila důležitost sociálních sítí Karolína Bosáková.

Akce se také zaměřila na mladé talenty a na filantropii, a to za přítomnosti top modelky Petry Němcové, ředitele organizace Člověk v Tísni Šimona Pánka či představitelů firemního světa jako CEO KMV Alessandra Pasqualeho. “První ročník dokázal, že platforma zaměřená na B2B v České republice chyběla a na jaře 2017 se můžete těšit na další inspirativní osobnosti a prezentace,” vyhodnotila akci Karolína Bosáková.

 
Zdroj: Camic

Zdroj fotografie: Unique One models&events

Loading…