Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

13.05.2022

Up for Travelers, úvahy nad budoucností cestovního ruchu

Ve středu 11. kvetna se v prostorách Italského kulturního institutu v Praze uskutečnila konference Up For Travelers, kterou pořádala společnost Sardegna Travel, jež je členem Italsko-české komory, za podpory Italského kulturního institutu a Italsko-české komory. Setkání zahájily pozdravy italského velvyslance v Praze Maura Marsiliho a předsedy komory Danila Manghiho.

Konference se zaměřila na reflexi ohledně silných změn, které zaznamenává cestovní ruch kvůli novým nárokům na udržitelnost, digitalizaci a změnám zvyků, jež odkryla pandemie covid-19. „Náš sektor podnikatelů v cestovním ruchu zaznamenává viditelnou transformaci,“ uvedl general manager společnosti Sardegna Travel Antonio Costantino. Kromě konference úvahy o změnách v tomto odvětví obsahují i stránky travelphilosophy.it, kam přispívají i badatelé, které zajímá fenomén cestování a turismu. „Tím se vytvořilo setkání mezi praxí a filozofií,“ dodal Antonio Costantino. Během setkání byly představené i inovativní projekty realizované na Sardinii.

Na konferenci vystoupili se svými úvahami vysokoškolští pedagogové, vysocí úředníci, podnikatelé v oboru turismu a další panelisté, kteří přednesli své příspěvky na místě či skrze připojení na dálku.

Zdroj: Camic

Zdroj fotografie: IIC

Loading…