Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

10.02.2022

Uskutečnilo se první setkání skupiny Italian Executives in Czech Republic

Ve středu 9. února se na Italském velvyslanectví v Praze uskutečnilo první setkání pracovní skupiny Italian Executives in Czech Republic, kterou koordinuje Italsko-česká obchodní a průmyslová komora v souladu s Italským velvyslanectvím v Praze.

Schůzky se zúčastnili top manažeři, předsedové či členové představenstva a CEO, a to Italové v České republice nebo zahraniční a italsky mluvící manažeři, kteří řídí italské podniky v České republice. V průběhu mítinku byly představeny cíle iniciativy a program aktivit.

„Hodnotím pozitivně tuto iniciativu a jsem rád, že se první setkání uskutečnilo na velvyslanectví,“ uvedl italský velvyslanec v Praze J.E. Mauro Marsili. „V České republice působí hodně vysokých italských manažerů, kteří pracují v předních italských a zahraničních firmách, jejichž systémová spolupráce může vést k tvorbě přidané hodnoty. Jsou to pověstné „italské mozky“, jež se nachází ve všech výrobních odvětvích a jsou chloubou naší země v zahraničí,“ dodal velvyslanec.

Skupina Italian Executives in Czech Republic se bude pracovně scházet každé čtvrtletí. “Hlavním cílem je, aby se přítomní CEO navzájem lépe poznali,” uvedl předseda komory Danilo Manghi. “Současně chceme vyzdvihnout přítomnost italských manažerů v České republice a podpořit strategická partnerství mezi italskými firmami a firmami řízenými Italy na českém území. Díky zásadní podpoře velvyslance Marsiliho, který vložil svou důvěru do tohoto projektu a kterému děkuji, jsem si jistý, že bude možné vyvíjet konkrétní a úspěšné aktivity v oblastech společného zájmu,” dodal předseda Manghi.

Loading…