Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

30.06.2017

Úspěšný i druhý ročník Italian Golf Tournament

V neděli 25. června proběhl druhý ročník turnaje Italian Golf Tournament, který pořádala společnost Manghi Czech Republic společně s klubem Beroun Golf Club pod záštitou Italského velvyslanectví v Praze a Italsko-české obchodní a průmyslové komory.

Turnaje se zúčastnila zhruba stovka členů Beroun Golf Clubu, který patří k těm nejprestižnějším v České republice. „Takto vysoká účast nás velice potěšila. Golfový turnaj jsme pojali jako příležitostí pro navázání kontaktů mezi členy klubu, kteří jsou často podnikatelé a manažeři, a  italskými podnikateli“, uvádí Danilo Manghi, Chief Executive společnosti Manghi Czech Republic a místopředseda Italsko-české komory. Golfový turnaj je velice vhodnou příležitostí pro networking mezi účastníky turnaje, kteří spolu strávili několik hodin v neformální a uvolněné atmosféře.

V průběhu posledního roku Manghi Czech Republic uspořádala v berounsku klubu i další turnaje ve spolupráci s významnými luxusními značkami, například automobily Bentley či distributorem luxusního zboží Carollinum. „Berounský klub byl první neveřejným golfovým resortem v ČR a jeho členové často mají výraznou kupní sílu. Turnaje jsou tak výbornou příležitostí pro marketingovou podporu luxusních značek. Do příštích ročníků Italian Golf Tournamentu bychom proto rádi zapojili více italských firem aktivních v odvětví luxusu,“ vysvětluje Danilo Manghi.

Po utkání došlo k předání cen hráčům s nejlepšími výsledky. Hlavní cenu, víkend pro dvě osoby v luxusním resortu Portopiccolo Sistiana,  poskytla společnost Manghi Czech Republic. Další ceny pak poskytly společnosti  Garzotto Hotels & Resorts, Fiorangelo, Harazym, Hotel Perla, Prague International Marathon, La Collezione, Noi-Italia, Italské velvyslanectví v Praze a Italsko-česká obchodní a průmyslová komora.

Zdroj: Camic

Zdroj fotografie: Adriana Cahova

Loading…