Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

09.10.2017

V Brně začal 59. ročník Mezinárodního strojírenského veletrhu

V Brně začal dnes, v pondělí 9. října, 59. ročník Mezinárodního strojírenského veletrhu (MSV). Veletrh poběží do pátku 13. října.

I letos budou hlavními tématy veletrhu průmyslová automatizace a přechod na takzvaný Průmysl 4.0. Veletrhu se letos zúčastní 1600 vystavovatelů, jež zabraly vystavovací plochu o rozměru 40 tisíc metrů čtverečních. Zhruba polovina vystavovatelů přijela ze zahraničí. Pořadatelé veletrhu letos zaznamenali zvýšený zájem o MSV, a to jak z řad vystavovatelů tak potenciálních návštěvníků, a to díky dobré ekonomické kondici průmyslu v celém regionu střední a východní Evropy, jež tvoří referenční trh pro MSV. Mezi odvětvími, o která zájem stoupl nejvíce, patří chemická výroba pro průmysl, výroba obráběcích strojů a výroba pohonů, elektroniky a součástek po stroje.

Itálie i letos patří k nejvíce zastoupeným zemím na veletrhu, a to také díky nasazení Italsko-české obchodní a průmyslové komory. Podobně jako v minulých letech, Italsko-česká komora uspořádala společný vystavovací prostor pro italské firmy Area Italia, jež je umístěn v centrálním pavilónu V. Area Italia bude slavnostně otevřena zítra, v úterý 10. října, v 16 hodin.

Zdroj: www.bvv.cz

Zdroj fotografie: MSV

Loading…