Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

14.12.2021

V OD Kotva odstartovalo jedno z největších očkovacích center v Praze

V obchodním domě Kotva, jež se nachází nedaleko od náměstí Republiky ve středu Prahy, zahájilo v pondělí 13. prosince provoz jedno z největších očkovacích center v Praze. Obchodní dům od roku 2020 vlastní italská skupina Generali.

Očkovací centrum bylo zřízeno ve čtvrtém podlaží obchodního domu a zvládne naočkovat až 1500 lidí denně. Centrum obsluhuje personál Všeobecné fakultní nemocnice z Karlova náměstí a příslušníci Armády České republiky. Česká vláda hledala v hlavním městě velkokapacitní středisko pro pokračování očkování proti covidu-19 a podávání posilovacích dávek. „Chtěl bych velmi poděkovat obchodnímu domu Kotva, stejně jako majiteli prostoru společnosti Generali,“ uvedl ministr zdravotnictví Adam Vojtěch.

Generali již uspořádala v obchodním domě Kotva další iniciativy na ochranu proti covidu-19, například prodejní výstavu Helpful Art in Covid. “Tato iniciativa (očkovací centrum) je součástí závazku Generali zmírnit ničivé dopady pandemie covid-19. V těchto náročných časech cítíme více než kdy jindy morální povinnost pomáhat našim klientům a společnosti,” uvedl generální ředitel Generali CEE Holdingu Luciano Cirinà.

Zdroj: www.mzcr.cz

Zdroj fotografie: vlada.cz

Loading…