Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

02.10.2016

V pondělí 3. října bude zahájen Mezinárodní strojírenský veletrh v Brně

V pondělí 3. října bude zahájen na brněnském výstavišti 52. ročník Mezinárodního strojírenského veletrhu (MSV). Veletrh, který je jednou z hlavních událostí v sektoru strojírenství ve střední Evropě, potrvá do pátku 7. října.

Hlavní téma letošního ročníku veletrhu bude průmyslová automatizace a přechod na Průmysl 4.0, jež budou tématy workshopů a setkání v rámci doprovodného programu a expozicí vystavovatelských firem a výzkumných institucí. Na veletrh přijede přes 1500 vystavovatelů, nejvíce za posledních pět let. Potvrzuje se také silný mezinárodní charakter MSV: přes třetinu vystavovatelů a desetinu návštěvníků přijede ze zahraničí.

Mezinárodního strojírenského veletrhu se zúčastní i Italsko-česká obchodní a průmyslová komora, která v rámci Italsko-francouzského pavilonu organizuje výstavní prostor italských firem Area Italia. U této příležitosti Komora pořádá v úterý 4. října dvě doprovodné akce otevřené členům. V 16 hodin proběhne v Area Italia zahajovací koktail. Ve 20 hodin v restauraci Leonessa proběhne neformální večeře za přítomnosti italského velvyslance Alda Amatiho, předsedy Komory Gianfranca Pinciroliho a člena představenstva zodpovědného za vztahy s Moravou Andrei Busola.

V Area Italia budou přítomné se svými expozicemi následující firmy:

BTP Transfer

Cabra Engineering

Camozzi

Far

Ficep

Mollificio Italiano

Total Czech Republic

Fonte:Camic

Fonte Fotografia: bvv.cz/msv 

Loading…