Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

03.11.2021

V soutěži Právnická firma roku uspěly kanceláře Deloitte Legal a Rödl & Partner

V letošním ročníku soutěži Právnická firma roku uspěly kanceláře Deloitte Legal a Rödl & Partner, jež jsou členy Italsko-české komory.

Kancelář Deloitte Legal byla jmenována nejlepší právnickou firmou v oblasti životního prostředí. „Ocenění potvrzuje správnost naší cesty, jak klientům přinášet služby s přidanou hodnotou odlišující se od standardu trhu,“ uvedl Jan Spáčil, managing partner v Deloitte. Kancelář nabízí svým klientům komplexní poradenství v oblasti udržitelnosti, které propojuje právní, finanční, daňové či dotační aspekty. Kancelář získala také zmínění velmi doporučované firmy v oblastech práva obchodních společností, realit, fúzí a akvizicí či pracovního práva.

Po desáté za sebou byla kancelář Rödl & Partner jmenována nejlepší právnickou firmou v oblasti daňového práva. "Je to pro nás opravdu výjimečný úspěch," uvedl vedoucí partner kanceláře Petr Novotný. Novotný poukázal i na velkou komplexitu, kterou dnes vykazuje daňové právo. Kancelář navíc získala zmínku v oblastech práva obchodních společností, fúzí a akvizicí, realit, arbitráží, logistiky či zdravotnického práva.

Zdroj a zdroj fotografie: www.pravnickafirmaroku.cz

Loading…