Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

19.11.2018

V UniCredit Bank Czech Republic & Slovakia dojde k změnám ve vrcholném manažementu

UniCredit Bank Czech Republic & Slovakia čekají výrazné změny ve vrcholném managementu. Vedení banky převezme od Jiřího Kunert a Jakub Dusílek.

Jiří Kunert, který byl tiskem označen za “doyena českých bankéřů”, předá vedení banky 2. dubna příštího roku. Novým předsedou představenstva a generálním ředitelem se stane Jakub Dusílek, který aktuálně působí jako místopředseda představenstva v UniCredit Rumunsko. „Jsem rád, že jsme nového generálního ředitele opět vybrali mezi našimi kolegy a pokračujeme v plnění závazku rozvíjet naše vlastní zaměstnance,“ okomentoval změnu Carlo Vivaldi, ředitel pro střední a východní Evropu skupiny UniCredit. Jiří Kunert bude i nadále působit v dozorčí radě UniCredit Bank Czech Republic & Slovakia.

Jiří Kunert řídil UniCredit od jejího samotného zrodu v roce 2007, kdy vznikla fúzí tehdejší HVB a Živnostenské banky, kde Jiří Kunert pracoval a následovně zastával řídící funkce do 80. let minulého století. „Pod jeho vedením banka neustále rostla a aktivně přispívala k ekonomickému rozvoji obou zemí, ve kterých banka působí. Jiří Kunert řídil první přeshraniční bankovní fúzi české a slovenské UniCredit Bank a přispěl k posílení naší pozice, jednoho z lídrů bankovního trhu,“ uvedl hlavní úspěchy generálního ředitele Carlo Vivaldi. Také Jakub Dusílek má za sebou dlouhou kariéru v bance, do které nastoupil v roce 2003 jako ředitel regionální pobočky tehdejší Živnostenské banky.

Zdroj: www.unicreditbank.cz

Zdroj fotografie: Unicredit Bank Czech Republic & Slovakia

Loading…