Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

23.11.2016

Veletrh Ecomondo vstoupil již do dvacátého ročníku

Ve dnech 8. až 11. listopadu proběhl v italském městě Rimini dvacátý ročník veletrhu Ecomondo, který patří k nejvýznamnějším veletrhům svého druhu v Evropě.

Veletrh Ecomondo se zaměřuje především na oblasti zelené ekonomiky, recyklace, obnovitelných zdrojů a ekologické udržitelnosti. Letos se veletrhu zúčastnilo přes 1.200 vystavovatelů s celkovou pokrytou plochou 113.000 metrů čtverečních. Na veletrh se dostavilo přes 105.000 návštěvníku, z toho zhruba 11.000 přijelo ze zahraničí. Veletrh odráží svou velikostí význam italské zelené ekonomiky, jež patří k nejdůležitějším v Evropě. „Vystavující firmy se tak mohly prezentovat před celým světem.“ řekl předseda pořadatelské společnosti veletrhu Italian Exhibition Group, Lorenzo Cagnoni.

Veletrhu se zúčastnilo i před 550 pozvaných nákupčích, mezi kterými nechyběla ani mise sestavená Italsko-českou obchodní a průmyslovou komorou. Z ČR na veletrh Ecomondo přijely zástupci obce Sobětuchy a společností S-Firma s.r.o., Recycling kovové odpady a.s, Jaroslav Zrůst s.r.o., Messy s.r.o. a Effe Due s.r.o.

Zdroj: Camic

Zdroj fotografie: Italia Exhibition Group

Loading…