Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

25.10.2016

Veletrh TTG v Rimini: mezinárodní účast roste

Od 12. do 14. října proběhl v Rimini veletrh TTG, nejvýznamnější italská B2B akce v oblasti cestovního ruchu. Současně v Rimini proběhly také další akce: Mezinárodní salon pohostinnosti Sia Guest a Mezinárodní salon vnějšího vybavení SUN.

Na letošní veletrhy v Rimini dorazilo téměř 70.000 návštěvníků z řad odborné a profesní veřejnosti, což je zhruba o deset procent více než v předchozím roce. Zvýšil se také počet zahraničních vystavovatelů a profesních návštěvníků, jež tvořili zhruba pětinu z celkové počtu zúčastněných. Na veletrhu se prezentovalo přes 130 zahraničních destinací a buyeři přijeli z více než osmdesát zemí světa. Veletrh nabídl celkový přehled odvětví cestovního ruchu od prezentace incomingových destinací až po trendy v designu hotelů.

Díky svému celoevropskému významu přitáhl veletrh TTG i účastníky z České republiky. Italsko-česká obchodní a průmyslová komora vyslala na veletrh skupinu buyerů, jež tvořili cestovní kanceláře Atlantika a Tep Tour (TTG) a hotelové skupiny Nabucco Hotels a Oikes Group (Sia Guest). TTG Incontri se zúčastnila s vlastním vystavovacím prostorem také vládní agentura CzechTourism.

Zdroj: Camic

Zdroj fotografie: TTG

Loading…