Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

06.02.2024

Začíná SME EnterPrize, soutěž pro udržitelné malé a střední podniky

V České republice začíná čtvrtý ročník soutěže SME EnterPrize, která odměňuje udržitelné malé a střední podniky, start-upy či živnostníky. Soutěž pořádá skupina Generali.

Podniky, start-upy a živnostníci se mohou do soutěže hlásit do 5. dubna. SME EnterPrize mimo jiné slouží k tomu, aby se podařilo najít projekty, které úspěšně spojují podnikavost a šetrnost vůči životnímu prostředí. „Na českém trhu jsme našli již mnoho vynikajících příkladů firem, které jasně dokazují, že udržitelnost se dá přetavit do každodenního fungování,” uvedl manažerka udržitelnosti v Generali České pojišťovně Petra Nováčková.

Organizátoři letos navýšili finanční odměny pro první umístěné. Nejžádanější cenou je zřejmě zařazení do evropské klasifikace soutěže. „Právě účast v celoevropském kole dává finalistovi možnost představit se na mezinárodním poli a získat tak zajímavé kontakty,” řekla Petra Nováčková.

Zdroj a zdroj fotografie: https://www.generaliceska.cz/-/zacina-ctvrty-rocnik-souteze-sme-enterprize-generali-ceska-pojistovna-oceni-inspirativni-mikro-male-a-stredni-udrzitelne-firmy-a-take-start-upy

 

Loading…