Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

01.02.2017

Zahájen projekt pojištění Skupiny nemovistosti

Italsko-česká obchodní a průmyslová komora vybrala dodavatele pojišťovacích služeb pro nemovitosti členských firem. Členové komory tak nyní mohou využít atraktivních podmínek pro pojištění svých nemovitostí.

Pojišťovací služby dodá společnost International Insurance Brokers, člen sítě RENOMIA NETWORK. „Projekt probíhá v rámci Skupiny nemovitostí a nabídne našim členům v sektoru nemovitostí, jež tvoří významnou část naší členské základny, služby za zvýhodněné podmínky. Jsme si jistí, že toto partnerství na vysoké úrovni s lídry na českém pojišťovacím trhu poskytne podnikatelům naší profesní sítě významnou přidanou hodnotu,“ řekl předseda komory Gianfranco Pinciroli.

Italsko-česká komora uzavřela se společností International Insurance Brokers rámcovou dohodu, které mohou využít všichni členové, jež mají nemovitost k pojištění. Dohoda se tak vztahuje i na členy – individuální podnikatele a také na zaměstnance členských firem. Členům dohoda zajišťuje zvýhodněné podmínky v oblasti cen, pojistných limitů a výše spoluúčasti. „Kromě nadstandardních podmínek a optimálního pojistného krytí jsme nabídli i pokročilé poradenské služby z oblasti risk managementu či likvidace,“ dodal k podmínkám dohody Adam Neuman, jednatel společnosti International Insurance Brokers.

Spokojená je také pojišťovna Generali, jejíž produkty budou exkluzivně nabízené v rámci dohody uzavřené Italsko-českou komorou. „Společně s našimi obchodními partnery budujeme unikátní jednotný přístup k italským společnostem podnikajícím na realitním trhu v České republice, který vychází z našeho přístupu nabízet pojistná řešení šitá na míru potřebám malých, středních i velkých podnikatelských subjektů“ uvedl Pavel Mencl, předseda představenstva a generální ředitel pojišťovny Generali.

Pro obdržení konkrétní a nezávazné nabídky pojišťovacích služeb je možné se obrátit na společnost International Insurance Brokers, a to skrze elektronickou adresu camic@iib.cz či telefonní číslo +420222515510. Zde se členové dozví seznam potřebných dokladů pro stanovení nezávazné nabídky. Klienti pojišťovny Generali mohou využít této nabídky i v průběhu pojišťovacího roku.

 

Více informací k projektu naleznete zde.

 

Zdroj fotografie: Archív Italsko-česká komora

Loading…