Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

31.08.2017

Zapa Beton se představí ve vysílání České televize

Společnost Zapa Beton, člen Italsko-české komory, vystoupí v hlavní roli v příštím díle programu Polopatě který vysílá Česká televize. Díl televize odvysílá v neděli 3. září v 8,55 na kanálu ČT1.

Program, který se věnuje především stavebnictví, se zaměří na stavbu rodinného domu. V rámci ukázkové stavby vystoupí právě společnost Zapa Beton, která provede ukládku betonu do základu rodinného domu, který je ve výstavbě v obci Svémyslice, poblíž Prahy. Pro ukládku společnost zvolil svůj nový, chytrý a rychlý beton Zapa QCC. „Ukládka s betonem ZAPA QCC novinkou i pro provádějící společnost a jsme rádi, že jsme obdrželi jen samé pochvalné reakce,“ uvedla k průběhu prací společnost. Průběh této významné části stavebních prací budou diváci moci sledovat právě na obrazovkách České televize.

Společnost Zapa Beton patří díky svým 52 betonárnám a rozsáhlé infrastruktuře k hlavním dodavatelem betonu pro pozemní i inženýrské stavebnictví v ČR. Společnost působí také na Slovensku. Po akvizici německé společnost Dyckerhoff ze strany skupiny Unicem Buzzi, přesla společnost v roce 2006 pod italské vlastníky. Od roku 2015 je Zapa beton členem Italsko-české komory.

 

Zdroj: www.zapa.cz

Zdroj fotografie: Zapa beton a.s.

Loading…