Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

28.06.2016

Zítra proběhne poslední AperiTour Italsko-české komory

Zítra, ve čtvrtek 30. června proběhne poslední AperiTour, večer s aperitivem pořádaný Italsko-českou obchodní a průmyslovou komorou během měsíce června. Večery s aperitivem probíhají ve spolupráci s restauracemi, jež jsou členy Komory.

Poslední zastavení AperiTour se uskuteční v restauraci Tristana Testy Il Mulino v ulici Rytířská 22, nedaleko Stavovského divadla. Dva předchozí večery AperiTour proběhly v restauracích Alriso, ve spolupráci s majitelkou Evelinou Dobrowolskou, a v restauraci Hostaria. “Cílem AperiTour nebylo jen připravit pro naše členy způsob, jak příjemně strávit večer, ale také propagovat ty nejlepší italské restaurace v Praze,” uvádí Jana Filková, Relationship Manager - členská základna Italsko-české obchodní a průmyslové komory. “Aperitiv je navíc jedním ze symbolů italského životního stylu, který chceme rozšířit i v České republice. Navazujeme tak na happy hours, populární milánské večery, při kterých je aperitiv doprovázen bohatým buffetem.“

Každý z večerů AperiTour je věnován některé ze specialit italské gastronomie. Během prvního večera pod názvem „Pasta, nekonečná láska“ šéfkuchař restaurace Hostaria Leonardo Panza  připravil pokrmy z těstovin, zatímco během druhého večera s názvem „Fantasie di Riso“ byly v restauraci Alriso servírovány rýžové speciality. Restaurace Il Mulino pak připraví pokrmy na téma „Italské focacce a sýry“. „Tyto večery jsou výbornou příležitostí pro seznámení se s výbornou italskou kuchyní, což dokazuje i vysoká kvalita surovin používaných restauracemi, jež se účastní našeho projektu,“ dodává Jana Filková.

Večer s aperitivem v restuaraci Il Mulino začne v 18,30. Cena večera je 350 Kč.

Zdroj fotografie: Camic

 

Loading…