Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

05.11.2020

Bonaldo s.r.o. nabízí inovativní čističky vzduchu

Česká společnost Bonaldo s.r.o., jež je členem Italsko-české komory, začala dovážet do České republiky inovativní čističky vzduchu Sanitec, které vyrábí italská firma Nanoproject. Mluvili jsme o tom s jednatelem firmy, Devisem G. Bonaldem.

Proč jste se rozhodli dovážet čističky Sanitec?

Rozhodli jsme distribuovat tyto produkty kvůli probíhající pandemii vzhledem k tomu, že tyto výrobky jsou určené k uspokojení reálné potřeby firem a soukromých osob pracovat a žít ve zdravých prostorech zbavených virů, bakterií a podobně. Díky kombinaci různých technologií se tyto produkty liší od ostatních na trhu tím, že zaručují výrazně vyšší efektivitu.

Vaše společnost dováží i produkty dalších italských firem. Jak si vybíráte partnery v Itálii?

Dovážíme produkty z Itálie díky mým kontaktům v Itálii. Jedná se i vztahy, jež trvají roky, takže přímo znám nejen výrobky ale především firmy a osoby, které je tvoří. Při výběru zvažuji druh výrobku, přínos, který může přinést uživatelům a samozřejmě také technické rysy. Naším cílem je dodávat kvalitní produkty, jež vyrábí seriózní firmy a uspokojují potřeby klientů.

Specializujete se na italské výrobky. Oceňují čeští zákazníci značku Made in Italy?

Musím říct, že nabídka opravdových výrobků Made in Italy pomáhá v prodeji. To se týká, například, čističek vzduchu. Fakt, že jsou vyráběny v Itálii, pomáhá vnímat vyšší kvalitu ve srovnání s běžným Made in China. A to český zákazník dobře chápe.

Epidemie nového koronaviru zasáhla celou ekonomiku. Jaký je stav ve vašem odvětví?

Bonaldo s.r.o. pracuje v různých odvětvích a sektorech. Spolupracujeme s významnými partnery, kteří se mezi sebou liší, a to nám velice pomohlo si udržet přijatelné ekonomické výsledky. Co se týče montáže a údržby strojů v odvětvích jako jsou textilní, automobilový či potravinářský průmysl, tak tam jsme zaznamenali citelný propad. Místo toho v odvětví montáže elektrických systémů jsme si udrželi dobrou hospodářskou aktivitu, příjmy se ve srovnání s předchozím rokem dokonce zvýšily. Velkou obtíž, které v této době čelíme, jsou omezení cestování, která přijímají vlády jednotlivých zemích. Naši technici často pracují v zahraničí. Omezení přístupu pracovníků externích společností zavedly také klientské firmy.

A jaký je výhled do budoucnosti?

Situace je příliš vrtkavá, abychom mohli mluvit o výhledech, to, co se dnes zdá jisté, zítra už nemusí platit. Jedním ze způsobů, jak se pokusit zůstat hlavou nad vodou, je prodávat produkty, jež jsou funkční v boji proti Covidu-19. A to je také to, o co se hodně snažíme.

 

Zdroj: Camic

Zdroj fotografie: Bonaldo s.r.o.

Loading…