Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

23.09.2021

Členové Italsko-české komory se setkali na Boat Networking Night

Italsko-česká obchodní a průmyslová komora uspořádala ve středu 22. září akci Boat Networking Night na palubě lodi Grand Bohemia Boat.

Akce se uskutečnila za účasti více jak 200 členů Komory a byla první veřejným vystoupením nového představenstva Komory a předsedy Danila Manghiho po valné hromadě.  „Pro nás je tento večer novým začátkem,“ uvedl předseda Manghi. Komora chce i nadále působit ve prospěch svých členů a pozitivního rozvoje ekonomických vztahů mezi Itálií a Českou republikou, dodal Manghi. V současnosti Komora sdružuje přes 400 členů, kteří zaměstnávají 72.000 osob. „Objemy vzájemného zahraničního obchodu se rovněž vrátily na úroveň roku 2019,“ prohlásil Manghi.

Předseda Manghi také představil jednu novinku – projekt Otevřených dveří. Každé úterý dopoledne je předseda v sídle Komory, aby se poznal a setkal se členy. „Cíle Komory nemohou být jiné než pořádání akcí s osobní účastí a poskytování služeb zaměřených pro členy,“ dodal Manghi.

Akce se uskutečnila v podmanivém prostředí centra Prahy a řeky Vltavy. Večera se zúčastnili náměstkyně ministra průmyslu a obchodu Martina Tauberová, europoslankyně Martina Dlabajová, člen Parlamentu ČR a předseda Meziparlamentní skupiny přátelství mezi Itálií a Českou republikou Vojtěch Munzar, Italské velvyslanectví v Praze zastupovala Dott.ssa Antonella Fontana, Deputy Head of Mission.

Večer se uskutečnil za podpory společností Generali Česká Pojišťovna, UniCredit Bank Czech Republic & Slovakia, Fiat Chrysler Automobiles -skupina Stellantis, Mattoni 1873, Ferrero Česká, Manghi Czech, Všeobecná úvěrová banka – skupina Intesa Sanpaolo. Komora děkuje také společnostem Prague Boats, Bevande a Ramenzoni Praha.

Zdroj: Camic

Zdroj foto: Studio Adam-Costey

Loading…