Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

06.09.2017

Dejean Partners: experti na bezpečnost

Zabezpečení nemovitostí, recepce ochrana společenských akcích či hlídací služby jsou na českém trhu čím  dál více poptávané. Od roku 2016 je v této oblasti aktivní i společnost Dejean Partners s.r.o.. Požádali jsme jednatele společnosti, Marca Dejeana, aby se s námi podělil o zkušenosti jeho firmy,  která je poskytuje své služby i filmovým produkcím.

Na trhu bezpečnostních agentur působí v České republice mnoho subjektů. Čím se lišíte od ostatních?

„Naše společnost se zaměřuje na hlídací služby a bodyguarding. Jsme schopni zajistit široké spektrum služeb: od hlídání nemovitostí, až po zajištění recepce či pořadatelské služby na společenských akcích. Silnou stránkou společnosti je tým mých spolupracovníků: společně se mnou pracují další tři manažeři, již mají v odvětví mnohaletou zkušenost.  Jeden z nich má na starost služby osobních strážců, a další dva hlídací služby a bezpečnostní systémy. Máme i celou řadu externích spolupracovníků, které vybíráme s maximální pečlivostí. Kromě tělesných a psychologických předpokladů hodnotíme i předchozí zkušenosti a certifikáty. A konečně, naše ceny jsou velmi konkurenceschopné, ačkoliv z kvality nikdy neslevujeme“.

Vaše firma je dosti mladá. Proč jste se rozhodl podnikat v této branži?

„Už v dětství jsem toužil vytvořit něco va. V tomto odvětví jsem pracoval zhruba tři roky jako zaměstnanec. Za tu dobu mi tato práce přirostla k srdci, ale pozoroval jsem i celou řadu nešvarů, kterých bych se v mém podnikání chtěl vyvarovat. Velice častým problémem v našem odvětví je ten, že pracovní pozice jsou obsazovány nedostatečně kvalitním personálem. Proto se tolik zaměřujeme na pečlivý výběr kvalitních spolupracovníků. Rozhodl jsem se, že bude jediný jednatelem firmy, což mi umožňuje přímé řízení společnosti a přímé vztahy s klienty“.

Jaké máte zatím zkušenosti?

„Nejvýznamnější projektem, který v současnosti máme, je zajišťování hlídacích služeb pro filmové produkce, jež se nachází v České republice. V praktické rovině se přesouváme s naáčecím štábem, a dokonce se dostane i do okolních zemích, např. do Polska. Pro tento projekt jsme připravili i speciální zabezpečovací systém, jež využívá kamery a pohybová čidla. Poskytujeme také hlídací služby do obchodů: mezi našimi klienty jsou například obchody značky Tosca Blu. Díky kolegovi, který se specializuje na bodyguarding, poskytujeme osobní strážce či řidiče s výcvikem v bojových uměních. Naši zákazníci dosud projevují maximální spokojenost našimi službami“.

Mnoho členů Italsko-české komory podniká v realitách. Poskytuje služby i tomuto odvětví?

„Realitní společnostem jsme schopni nabídnout kompletní služby ochrany nemovitostí, což zahrnuje také montáž bezpečnostních zařízení či poskytnutí personálu na recepci. V případě vypracování bezpečnostních zařízení si nejdříve danou nemovitost prohlédneme, vytvoříme plán a předložíme ho klientovi ke schválení. Velice dbáme na kvalitu naši práce i na soukromí našich zákazníků“.

Jaké jsou vaše plány do budoucnosti?

„Jsme mladou firmou, takže především chceme konsolidovat naši pozici na trhu v aktivitách, které již vyvíjíme, a to především v hlídání nemovitostí, hotelů  obchodů či poskytování služeb filmovým produkcím. Dále bychom se chtěli zaměřit na odvětví kyberbezpečnosti, která představuje budoucnost našeho odvětví“.

 

Zdroj: Camic

Zdroj fotografie: Dejean Partners s.ro.

Loading…