Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

27.10.2021

Generali Česká Pojišťovna je nejlepší společností v sektoru neživotního pojištění

Generali Česká Pojišťovna byla jmenována nejlepší společností v oblasti neživotního pojištění v rámci soutěže, kterou každoročně pořádá nakladatelství Economia, jež vydává významné ekonomické tituly.

Společnost také dostala ocenění za nejpřívětivější přístup ke klientům v oblasti životního i neživotního pojištění. V hodnocení Generali Česká Pojišťovna dosáhla nejlepšího skóre v hodnocení služeb a přístupu ke klientům a druhý nejlepší výsledek pak v hodnocení hospodářství. „Prvenství ve výzkumu získá zpravidla finanční dům, který dokáže nabídnout klientům nejvýhodnější produkty a služby, kvalitně s nimi komunikuje, je pro ně dostupný a současně vykazuje dobré hospodářské výsledky, které svědčí o jeho stabilitě a přínosu pro majitele,” uvedl jeden z hodnotitelů David Pavlát.

Podle statistik České asociace pojišťoven byla v prvním pololetí letošního roku Generali Česká Pojišťovna lídrem na českém trhu. Společnost představuje přes čtvrtinu českého pojišťovacího trhu. Silnější podíl má v oblasti neživotního pojištění.

Zdroj a zdroj fotografie: archiv.hn.cz

Loading…