Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

29.09.2021

Generali udělila své ceny Sustainability Heroes

Italská skupina Generali udělila v úterý 28. září své ceny na podporu udržitelnosti v malých a středních (SME) firmách Sustainability Heroes.

Podle CEO skupiny Generali Phillippa Donneta cílem prvního ročníku cen bylo „zhodnotit nejvýznamnější zkušenosti a podporovat malé a střední firmy v přijetí byznysových modelů a více udržitelného fungování“. Skupina jmenovala jednu SME v sedmi evropských zemí. V České republice byla cena udělena firmě CleverFarm, která podporuje používání nejnovějších technologií pro zvýšení efektivity zemědělských firem. V Itálii byla jmenována sicilská společnost Natura Iblea, jež patří k firmám působícím na jihu Itálie s největším objemem biologických zemědělských výrobků. Ocenění dostaly firmy také v Rakousku, Maďarsko, Francii, Španělsku a Německu.

Generali vybírala mezi 6000 firem. Skupina brala v potaz také opatření na podporu blahobytu zaměstnanců a jejich rodin a místních komunit. Společně s cenami byla vydána i studie milánské univerzity SDA Bocconi, která se věnovala praktikám udržitelnosti v malých a středních firmách.

Zdroj a zdroj fotografie: www.generali.com

Loading…