Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

01.02.2017

Hotel Imperial Karlovy Vary: sázíme na nové trhy

Lázeňství patří k nejnadějnějším odvětvím českého cestovního ruchu díky silnému zájmu zahraničních hostů a vysoké přidané hodnotě. O perspektivách tohoto odvětví jsme mluvili s Petrem Milským, Director of Sales & Marketing společnosti Imperial Karlovy Vary, členem Italsko-české komory. Společnosti v Karlových Varech vlastní nejen historický hotel Imperial ale také Spa Resort Sansoucci, takže společnost patří k nejvýznamnějším poskytovatelům komplexní lázeňské a  wellness péče v České republice.

Lázeňství v Karlových Varech se v poslední době potýká s výrazným úbytkem tradiční ruské klientely. Jak reagujete na novou situaci na trhu? A snažíte se nalákat do Karlových Varů také novou západní klientelu?

Našim cílem je dlouhodobě pracovat s dostatečně diverzifikovaným portfoliem na zdrojových trzích. Naši hosté přijíždějí nejen z východních trhů, ale evidujeme nárůst hostů taktéž z ČR a z Německa. Soustavně vyvíjíme aktivity směrem k novým trhům. Jedním z příkladů je italský trh a italské subjekty působící v České republice.

Lázeňství prošlo v posledních letech výrazným vývojem. K rehabilitační a lékařské roli přibyl wellness. Jaké služby nabízí Vaše balneocentrum?

Portfolio našich služeb zahrnuje jak tradiční medical spa, tak také medical wellness programy. Oba naše hotely, hotel Imperial a Spa Resort Sanssouci, nabídnou hostům vlastní Spa & Wellness centrum, kde hosté mohou využít bazénového komplexu, který je složen z bazénu, sauny a Whirlpoolu. Kromě zmíněného bazénového komplexu mohou hosté využít více než šest desítek tradičních lázeňských a moderních wellness procedur. Pro jednotlivé lázeňské procedury využíváme místní přírodní léčivé zdroje, což jsou vřídelní voda, zřídelní plyn a peloidy. 

A máte přichystané pro Vaše hosty speciální wellness balíčky?

V nabídce máme medical wellness programy. V současnosti jde o dva programy – antistresový a detoxikační. Oblíbené jsou krátkodobé a relaxační wellness balíčky, kdy hosté přijíždějí na víkend či prodloužený víkend. Aktuálně připravujeme do nabídky hotelu Imperial wellness balíček pro všechny zamilované. Valentýna slavíme v hotelu Imperial po celý únor.

Karlovy Vary jsou spojeny především s lázněmi a filmovým festivalem. Máte však také infrastrukturu a nabídky pro firemní akce jako konference či team-buildingy?

Jak hotel Imperial, tak také Spa Resort Sanssouci mají  co nabídnout i pro firemní a MICE segment (anglická zkratka pro Meetings, Incentives, Conferencing, Exhibitions, pozn. red). Ať už je to zázemí pro jednání či vybavení konferenční technikou, zajištění ubytovacích, stravovacích, sportovních a dopravních služeb, tak také rádi navrhnemedoprovodný program pro účastníky akcí. Naší výhodou pro hosty je fakt, že veškeré služby najdou takříkajíc pod jednou střechou.

Historická budova Hotelu Imperial prošla nedávno zásadní rekonstrukcí. Jak se rekonstrukce dotkla kvality poskytovaných služeb?

Hotel Imperial tvoří dominantu Karlových Varů již 105 let. Za posledních několik let jsme investovali do hotelu nemalé finanční prostředky s cílem nabídnout našim hostů služby na vysoké úrovni. Pro hosty jsme zmodernizovali hotelové pokoje, hotelové restaurace, spa & wellness centrum. Zcela novou podobu dostalo Sportcentrum Imperial. Jsme přesvědčeni, že tyto kroky splnily očekáváním hostů.

 Nabídka luxusních hotelů v Karlových Varech je poměrně velká. Čím se snažíte odlišit od místní konkurence?

Od ostatních hotelů v Karlových Varech se snažíme odlišit především komplexností a kvalitou nabízených služeb. Pokud budu konkrétní, tak jsme dlouhodobě ve srovnání s ostatními hotely největším odběratelem vřídelní vody pro léčebné účely v Karlových Varech. Taktéž nás těší, že hotel Imperial a Spa Resort Sanssouci je vícenásobným držitelem ocenění Czech Republic ́s Leading Spa Resort.

 

 

 

Loading…