Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

09.03.2017

Industrial Wear, pracovní a reklamní oděvy v italském stylu nově v ČR

Italský textilní průmysl má mnoho tváří. Vedle dobře známých módních a luxusních značek, se italské textilní společnosti zaměřují i na další segmenty trhu. Mezi tyto méně známé oblasti  patří odvětví pracovních oděvů, jež se muselo v posledních letech přizpůsobit čím dál vyšším požadavkům po praktičnosti, příjemnosti nošení a také módním stylu.

Mezi leadery na trhu v tomto odvětví patří firma z města  Forlì, Industrial Wear, člen Italsko-české obchodní komory, která byla založena v roce 2003. Společnost se v posledních letech zaměřila na evropské trhy, kde by chtěla zopakovat svůj úspěch z domácího italského trhu. „V posledních letech značka na italském trhu získala znatelně na důležitosti a s tím se také posílil její brand,“ vysvětluje Roberto Valsecchi, manager společnosti pro východní Evropu, jenž je zapojený do projektu v ČR a na Slovensku. „Úspěchu jsme dosáhli díky našim oděvům, jež plně vychází z návrhů našeho designového oddělení vedeného týmem návrhářů, jež kladou velký důraz na módu, trh a potřeby klientů. Navrhujeme naše oblečení s logikou vedenou hodnotami funkcionality, exkluzivity a uplatitelnosti na trhu, díky čemuž se v našich oděvech kloubí vysoký standard kvality a vynikající poměr mezi kvalitou a cenou.“

Hlavními oblastmi aktivit italské společnosti jsou i v ČR a na Slovensku pracovní a reklamní oděvy.  „V Praze jsme zahájili pilotní projekt, který, v případě že přinese pozitivní výsledky, budeme chtít zopakovat i jinde v Evropě,“ dodává R. Valsecchi.  „V české metropoli jsme vytvořili naše customer care centrum. To představuje pro naše klienty velké zlepšení, protože dříve se museli obracet na centrálu do Itálie. V pražském sídle máme také showroom s našimi oděvy, kde prodejci mohou pořádat prezentace pro své potenciální klienty. 

Velkou pozornost firma věnuje výběru prodejců oděvů značky Payper. „Naším cílem je použít stejný styl práce, díky kterému jsme se stali leadery na trhu v Itálii. Proto naši prodejci musí být schopni vysvětlit svým konečným klientům sebemenší detail našich produktů,“ říká R. Valsecchi

Centrem aktivit společnosti jsou však oděvy a jejich kvalita. Katalog společnosti Industrial Wear nabízí prakticky všechny druhy pracovních oděvů, jež se nejvíce používají v průmyslu a ve službách. Neustálá inovace produktu a celá řada certifikátů kvality jsou oceněním kvality oděvů Industrial Wear. „Náš vývojářský tým se zaměřuje především na vývoj inovativních řešení pro zlepšení kvality materiálů,“ uvádí Roberto Valsecchi. Industrial Wear má také celou řadu certifikátů, jež garantují ekologickou a sociální udržitelnost její výroby. To vše představuje výraznou konkurenční výhodu pro firmu , jež chce snoubit vysokou kvalitu produktu s férovou tržní cenou.

 

Zdroj: Camic

 

Zdroj fotografie: Industrial Wear srl

Loading…