Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

29.02.2024

Italští a francouzští podnikatelé se setkali na Italian-French Business Hub

Italsko-česká obchodní a průmyslová komora společně s Francouzsko-českou obchodní komorou uspořádaly ve středu 28. února akci Italian-French Business Hub.

Akce, která se konala v Praze, byla významnou příležitostí k navázání kontaktů mezi členy obou podnikatelských komunit, jež jsou velmi aktivní v České republice. Přítomné pozdravili vedoucí obou pořadatelských komor. Předseda Italsko-české komory Danilo Manghi zdůraznil příležitost k vytváření synergií a budoucí spolupráce mezi členy komor.

Nejvýraznějším rysem akce, které se zúčastnily desítky členů, bylo víno, společný prvek italské a francouzské kultury. Přítomným byla nabídnuta degustace naslepo šesti vín, u nichž měli uhodnout italskou nebo francouzskou provenienci. Nejšťastnější z těch, kteří uvedli správné odpovědi postoupili do závěrečného slosování, díky kterému byl zvolen jeden vítěz degustace. Ten poté obdržel tématický dárek ve formě vzorků italského a francouzského vína.

Jménem Komory bychom tímto rádi věnovali poděkování přítomným distributorům italského a francouzského vína, společnostem B.W.D. CZ  a Dany's wine.

Zdroj a zdroj fotografie: Camic

Loading…