Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

07.06.2021

Nicola Martelli: klienti nám v této době zůstali nablízku

S novou fázi uvolňování pandemických opatření se rozrostly i možnosti pořádat společenské akce. Rozvolňování se tak přímo dotýká i cateringových společností, mezi kterými je i Italian Food Prague, jež se specializuje na italské potraviny a pokrmy. Mluvili jsme s jednatelem Nicolou Martellim.

 

Jak jste se připravili na obnovu provozu? 

Během uzávěry jsme uskutečnili několik investic, rozšířili jsme kuchyně i sklady a zakoupili jsme nové nástroje. Uskutečnili jsme i několik spoluprací s firmami, jež jsou odlišné od nás, abychom lépe vyhověli požadavkům, které nám přichází. Velice jsem ocenil, že naši klienti, kteří jsou často i přáteli, nás nenechali samotné v tomto období. Po celou dobu se o nás zajímali a ptali se nás, jak se nám daří. Pro nás bylo hodně důležité vědět, že tady jsou zákazníci, kteří na nás čekají.

 

Jaká byla reakce na rozvolnění? 

Provoz jsme obnovili ihned a první akce jsme měli už pár dní po rozvolnění. Dostali jsme hodně zakázek na červen a máme obsazené termíny také v červenci, srpnu a září. Zakázky přichází s menším předstihem než dříve. Lidé chtějí znovu chodit na akce a stýkat se. Firmy navíc odložily mnoho svých akcí, které teď chtějí uskutečnit.

 

Zaznamenali jste naopak nějaké organizační potíže, například v oblasti personálu? 

To je otevřená rána. Vzhledem k druhu naší činnosti nemalá část spolupracovníků u nás pracuje na brigádu či dohodu. Najít tento druh personálu je teď hodně těžké. Navíc jsme nečekali, a byli jsme překvapeni, tak rychlou obnovou provozu. Měli jsme i zahraniční zaměstnance, kteří se ale vrátili domu, a teď je hodně obtížné je nahradit.

 

Zdroj: Italian Food Prague

Zdroj foto: Italian Food Prague

 

Loading…