Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

01.11.2017

Pražská restaurace Aromi obdržela tři vydličky v bedekru od Gambero Rosso

Pražská restaurace Aromi spadající pod společnost Catering Aromi, člena Italsko-české komory, obdržela tři vidličky v novém digitálním průvodci Top Italian Restaurants, který vydává italské prestižní gastronomické nakladatelství Gambero Rosso.

Podle informací nakladatele, ve světě je jen 19 restaurací, jež obdržely nejvyšší možné hodnocení – tři vidličky za kreativitu a fine dining. A pražská restaurace Aromi je mezi nimi. „Jsme velice hrdí na hodnocení, které nám dalo Gambero Rosso. Představuje to pro nás jisté vyvrcholení naší snahy a práce“, říká Riccardo Lucque, zakladatel a majitel restaurace Aromi. Podle Lucqueho, je hodnocení o to významnější z toho důvodu, že ho udělují profesionální komisaři, jejichž názor je v gastronomickém odvětví velice uznávaný.

Pozitivní hodnocení restaurace Aromi bylo publikováno v prvním vydání digitálního bedekru Top Italian Restaurants, které nakladatelství Gambero Rosso věnuje odvětví italských restaurací v zahraničí.  „V Itálii mají gastronomické bedekry, které vydává nakladatelství Gambero Rosso, podobnou prestiž jako průvodci Michelin“, připomíná Riccardo Lucque. Bedekr je vydáván v angličtině, a zaměřuje se proto jak na italské turisty a rezidenty v zahraničí tak na milovníky italské gastronomie, již mají k dispozici věrohodný nástroj pro orientaci v rozsáhlé nabídce italských restaurací ve světě.

Zdroj: Italsko-česká komora – Aromi

Zdroj fotografie: Aromi

Loading…