Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

11.06.2021

Pavel Štěpánek hovoří o sekci restaurací Zátiší Group

S otevřením vnitřních prostorů gastronomických zařízení od pondělí 31. května skupina Zátiší Group, jež je členem Italsko-česká komory, obnovila plný provoz svých dvou restaurací Mlýnec, jež se nachází nedaleko Karlova mostu, a V Zátiší na Starém městě. Mluvili jsme o tom s Pavlem Štěpánkem, ředitelem restaurační divize skupiny.

 

Přichystali jste při obnově provozu i uvnitř restaurací pro hosty nějaké novinky?

V restauraci Mlýnec jsme vsadili na skvělé maso převážně z Vysočiny, stařené suchou cestou ve vlastních stařících lednicích. Ochutnat je můžete například ve steakovém menu spolu se skvělými tataráky.  Toto menu je bestsellerem už prvních pár dnů po otevření.  V restauraci V Zátiší pokračujeme v úspěšném konceptu All inclusive, kde mohou hosté ochutnat až 12 různých jídel, to nejlepší z naší nabídky, a lze zvolit i variantu s neomezenou konzumací Prosecca nebo Champagne.

 

Jakou očekáváte návštěvnost po rozvolnění?

Očekáváme pozvolný nástup a nárůst návštěvnosti, hosté si po 6 měsících uzavřených restauracích postupně zvykají na možnost jíst venku. Některé časy, jako například oblíbené brunch v Mlýnci jsou již od prvního víkendu zaplněné.

 

Museli jste řešit nějaké organizační záležitost, například ohledně zaměstnanců či cen?

Otevření vnitřních prostor restaurací byl velmi překotný. Ačkoliv jsme byli připraveni na brzké otevření, termín nás trochu překvapil a zaskočil. Zaskočil nejen nás, ale i dodavatele, kteří nebyli připraveny na prudký nárůst objednávek. Samozřejmě po 15 měsících restrikcí jsme neměli ani dostatečný počet zaměstnanců, což nyní doháníme a daří se nám počty zaměstnanců pomalu navyšovat na potřebnou úroveň.

 

Zdroj: Camic

Zdroj foto: Zátiší Group

Loading…