Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

08.06.2021

Sani Authentic Italian Gelato potvrdilo svou nabídku a filozofii dobré a zdravé zmrzliny

Mezi gastronomickými provozy, které od minulého pondělí mohly otevřít své vnitřní prostory, je i cukrárna se zaměřením na zmrzlinu Sani Authentic Italian Gelato, jež je členem Italsko-české komory. Zeptali jsme se majitele Morena Faganella, jak přistoupil k této klíčové události.

 

Jak jste se přichystali na obnovu provozu? 

Páteční oznámení, že od pondělí bude možné znovu zahájit provoz, nás trochu zaskočilo. A myslím si, že v gastronomickém odvětví jsme nebyli jediní. Naše cukrárna byla zavřená skoro šest měsíců, protože v zimě nemělo valný smysl prodávat zmrzlinu přes okénko. Povolal jsem hned můj tým a udělal jsem nezbytné nákupy, abych připravil pro zákazníky nabídku, která není ještě úplná. Sani Authentic Italian Gelato má velice pestrou a rozsáhlou nabídku, se kterou chceme pokračovat. Menu odráží naši filozofii řemeslné, chutné ale také zdravé zmrzliny.

 

Jakou očekáváte odezvu zákazníků? 

Domnívám se, že v týdnech následujících po znovuotevření nepřijde mnoho klientů. Obnova bude postupná. Na obvyklou úroveň se vrátíme během Vánoc, jež pro náš sektor představují významnou událost.

 

Museli jste přistoupit při otevření k nějakým organizačním změnám, například na úrovni personálu nebo cen? 

Můj tým se takřka nezměnil, jen jeden náš zaměstnanec odešel pracovat do Amazonu. Ceny jsme zajisté nezvýšili. Ba naopak, zavedeme nějaké nabídky jako v loňském roce. Ceny surovin se ale výrazně zvýšily.

 

Zdroj: Sani Authentic Italian Gelato

Zdroj foto: Sani Authentic Italian Gelato

 

Loading…