Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

21.08.2020

Skupina FCA bude vyrábět roušky ve svých závodech v Mirafiori a Pratola Serra

Automobilová skupina FCA se rozhodla podpořit cíl navýšit italskou výrobu roušek.

Skupina se rozhodla využít volného místa ve svých závodech v Mirafiori (Turín) a Pratola Serra (Avellino) pro instalaci linek na výrobu roušek. V plném režimu by mělo fungovat 25 výrobních linek v Mirafiori a 19 linek v Pratola Serra. „Výrobní cíl při fungování všech linek v obou závodech FCA je 27 milionů roušek denně. Zahájení výroby je plánováno mezi srpnem a zářím,“ informoval koncern. Do výroby roušek bude nasazeno na 600 zaměstnanců.

Rozhodnutí vyrábět roušky ale není pro FCA pouze otázkou byznysu. „Tato iniciativa je součástí širší akce, kterou jsou rozvinuli na celosvětové úrovni ve prospěch místních kontaktů, kde působíme, a v první řadě ve prospěch našich zaměstnanců,“ uvádí Pietro Gorlier, Coo skupiny FCA pro region EMEA, a dodává: „V konkrétním případě Itálie jsme dali k dispozici naše výjimečné kapacity v průmyslové oblasti hned od prvních začátku epidemie.“ Iniciativa skupiny Fca je ujednaná s mimořádným vládním zmocněncem pro krizi Covid 19, Domenicem Arcurim.

 

Zdroj: http://www.media.fcaemea.com/it-it/corporate-communications/press/avviate-in-impianti-fca-di-mirafiori-e-pratola-serra-le-attivit-per-produrre-le-mascherine-chirurgiche

Zdroj fotografie: FCA

Loading…