Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

16.10.2019

Renomia je největší makléřskou firmou v ČR

Renomia, jež je členem Italsko-české komory, potvrdila svou pozici nejvýznamnější makléřské firmy v ČR. Ukazuje to žebříček Top 30 makléřských firem v ČR, který vytvořil specializovaný portál Opojisteni.cz na základě ekonomických výsledků z roku 2018.

Renomia zůstala nejvýznamnější firmou na českém trhu co do příjmů z prodeje pojišťovacích a finančních produktů. Mezi lety 2017 a 2018 si firma polepšila o více než 15% na 1,3 miliard korun. "Děkuji Vám kolegům všem za skvělou práci a nasazení. Kultura a hodnoty společnosti Renomia nás odlišují od ostatních, máme jasné poslání, silného zahraničního partnera Gallagher a jednáme vždy v zájmu našich klientů", dodala ředitelka společnosti, Jiřina Nepalová. V žebříčku je na dvanáctém místě také společnost IMG s příjmy v hodnotě 93 milionů korun, jež se stala součástí společnosti Renomia v lednu letošního roku.

V žebříčku Top 30 makléřských společností je přítomen na 18. místě i další člen Italsko-české komory, společnost Mai Insurance Brokers s příjmy ve výši 56 milionů korun. Do Top 30 se dostaly i dceřiné společnosti bankovních členů komory, například ČSOB a UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia.

Zdroj: www.opojisteni.cz

Zdroj fotografie: Renomia

Loading…