Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

12.06.2018

RunCzech se poprvé zastaví v Liberci

Seriál běžeckých závodů RunCzech, který pořádá společnost Prague International Marathon, člen Italsko-české komory, se poprvé zastaví v Liberci. Nový závod Liberec Nature Run proběhne v neděli 7. října.

Nový závod odstartuje v centru města a následná trasa bude vést i okolním přírodou Jizerských hor. K dispozici budou 12 a 22 kilometrové trasy. „Lesy a kopce Jizerských hor u Liberce jsou nádherné. Běhání v terénu se navíc těší stále větší oblibě a my jsme chtěli běžcům dát šanci zažít na našich závodech zase něco nového“, uvedl Carlo Capalbo, předseda pořadatelské společnosti. Pozitivní odezva přišla od místní samosprávy v Liberci, který se stane součástí jednoho z nejúspěšnějších běžeckých seriálů v Evropě. „Jsem upřímně rád, že také Liberec se zařadí mezi další místa v České republice, kde se uskuteční závod RunCzech“, okomentoval událost liberecký primátor Libor Batthyány. Závod finančně podpoří také Liberecký kraj. „Závodů v běhu, které vedou současně městem i přírodou, příliš mnoho není“, řekl k podpoře kraje hejtman Martin Půta.

Nejbližší příležitost si zaběhat s RunCzech je O2 pražská štafeta, která proběhne ve středu 13. a ve čtvrtek 14. června ve Stromovce. V druhý zavodní den se poběží také Chambers Cup, které se zúčastní se svým družstvem také Italsko-česká obchodní a průmyslová komora.

Zdroj a představení závodu: https://www.runczech.com

Zdroj fotografie: RunCzech

Loading…