Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

28.02.2016

Pražská štafeta pro obchodní komory: zúčastni se s týmem naší Komory!

V úterý 19. dubna startuje v pražském parku Stromovka letošní ročník Pražské štafety. Závod je pořádán společností Prague International Marathon (PIM, člen Italsko-české komory) a zúčastní ho se také čtyři obchodní komory.

Štafeta se poběží ve formátu 4x5 kilometrů, celá trasa závodu tak měří dvacet kilometrů. “Týmy budou mít k dispozici na konci závodu také piknikové sety, a štafeta se tak stane událostí věnovanou pro přátele, kolegy či rodinné příslušníky, jež zrovna neběží,” uvádí předseda organizačního výboru PIM Carlo Capalbo. “Závod začne v 16 hodin během věnovaným dětem od dvou do osmi let, a hodinu poté začne hlavní závod. Příjemným zakončením akce bude večerní koncert od 20 hodin.”

Pořadatelé Pražské štafety sází na účast firemních týmů, díky čemuž se běh může stát zajímavým prostředkem team buildingu. “Předpokládáme, že letos se závodu zúčastní na čtyři tisíce běžců, a třetinu startovacích míst jsme již prodali,” uvádí Václav Skřivánek, ředitel závodů PIM. “Kromě všech standardních služeb si společnosti budou moci pronajmout team boxy, jež budou sloužit jako zázemí pro běžce a jejich fanoušky. Team boxy budou mít k dispozici catering, vlastní topení a další služby.”

V rámci Pražské štafety se poběží také Chambers Cup, kterého se zúčastní týmy Italsko-české obchodní a průmyslové komory, Britské obchodní komory v České republice, Francouzsko-české obchodní komory a také Hospodářské komory České republiky. “Komory jsou mezinárodními platformami, přesně jako závody PIM, které přitahují každý rok tisíce běžců ze zahraničí,” uvádí manažerka projektu Jana Filková. “Pro členy Komory jsou připraveny dva dny atletické přípravy, které proběhnou 9. a 30. března. Oba dny budou mimořádnou příležitostí pro zdokonalení vlastní atletické přípravy pod vedením zkušených trenérů Prague International Marathon. Členové budou mít k dispozici také služby běžeckého Run Mallu na Letné.”

Hlavním partnerem Chambers Cupu bude společnost Total Česká republika, člen Italsko-české komory. “U příležitosti 25. výročí působení Totalu v ČR chce naše společnost získat větší viditelnost i ve světě sportu a Chambers Cup výborně propojuje sport a business,” vysvětluje podporu ze strany Total Česká republika generální ředitel společnosti Marco Pannunzio. “Štafeta je výbornou příležitostí k tomu, abychom potkali netradičním způsobem naše obchodní partnery a abychom naplnili naše heslo Committed to Better Energy.”

 

Chceš zapsat tvůj team s Italsko-českou komorou? REGISTRACE KROK ZA KROKEM.pdf

Pro více informací: CHAMBERS-CUP-2016.pdf

 

Zdroj fotografie: Prague International Marathon

Loading…